De Facilitation Academy belicht meerdere kanten van en visies over faciliteren. Dat laatste doen we tweemaal per jaar in zogenaamde Verdiepingsmiddagen Faciliteren. In 2018 hebben we dat gedaan op 24 mei (werkvormen) en op 30 november (Zintuiglijk Faciliteren).

Wil je er meer van weten? Lees dan het verslag van 24 mei en het verslag van 30 november.

De volgende Verdiepingsmiddag Faciliteren wordt gehouden op maandag 6 mei 2019 en heeft als thema:

Oplossingen voor struikelblokken

Iedere facilitator, trainer en andere begeleider van groepsbijeenkomsten loopt er wel eens tegenaan: een struikelblok. Dat kan iets zijn dat je moeilijk vindt, waar je lastig mee kunt dealen, een moeilijk intake-gesprek, een vastloper tijdens het ontwerpen van een bijeenkomst, iets waar je tegenaan loopt tijdens de bijeenkomst, het afronden van de bijeenkomst met de opdrachtgever etc.

Tijdens deze interactieve en speelse middag krijg je handreikingen om jouw struikelblok te overwinnen. De volgende struikelblokken zijn tot nu toe ingediend. Aan de hand daarvan hebben we het programma van 8 workshops samengesteld.

De Verdiepingsmiddagen worden georganiseerd zonder winstoogmerk. Daarom houden we de prijs laag. Je betaalt slechts € 75 excl. BTW voor twee geweldige workshops.

Let op: er zijn maar 52 plekken beschikbaar; hiervan zijn er nog maar 4 beschikbaar.

Meld je aan

Datum en tijd

Maandag 6 mei
Inloop vanaf 12 uur
Start inhoudelijke deel 12:30 uur
Afronding inhoudelijke deel 17:00 uur
Aansluitend borrel.

Locatie

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg.