De Facilitation Academy belicht meerdere kanten van en visies over faciliteren. Dat laatste doen we door tweemaal per jaar een ‘Verdiepingsmiddag Faciliteren’ te organiseren. Op een Verdiepingsmidddag staat één onderwerp centraal. De vierde Verdiepingsmiddag Faciliteren wordt gehouden op maandag 4 november 2019 en heeft als thema:

 

 

Meervoudige Intelligenties

 

 

 

 

Meervoudige Intelligenties laten zich het best omschrijven als de interesses resp. talenten die mensen hebben. Door aan te sluiten bij de interesses van de deelnemers aan je meeting kun je er voor zorgen dat deelnemers zich meer aangesproken, betrokken en uitgedaagd voelen. Hierdoor zal het rendement (resultaat) van de meeting toenemen. Ben je onbekend met dit, door Howard Gardner ontwikkelde, model of wil je er meer over lezen dan kan dat op de pagina over Meervoudige Intelligenties.

Op de middag worden vier workshops (voor het programma zie verderop) gegeven. Elke workshop vindt tweemaal plaats, is ontwikkeld en wordt gegeven door twee trainers samen. Dat gaat waarschijnlijk voor meer verdieping zorgen. Per workshop is er maximaal plaats voor 12 deelnemers. Dus wees er snel bij want vol is vol.

De middag kost slechts € 50 excl. BTW. Goed om te weten: per 1 oktober gaat de prijs omhoog.

Nieuw verdien je inschrijfgeld terug

Als je je aanmeldt voor de Verdiepingsmiddag op 4 november 2019 en vóór de volgende Verdiepingsmiddag (mei 2020) een training bij de Academy volgt, krijg je je inschrijfgeld van de Verdiepingsmiddag als korting op de training.

Meld je aan

 

Workshops
  1. Er zit muziek in door Judith de Jong en Ocker Repelaer van Driel (muzikaal-ritmisch).
  2. Ieder heeft zo zijn eigen verhaal door Janneke Tanja en Harry Barendse (Logisch- mathematisch).
  3. Durf jij van binnen naar buiten te gaan? door Jolanda Buter en Theo Hoogink (interpersoonlijk).
  4. Creatief en beeldend aan de slag met een diepere laag! door Wilfred Juffermans en Wouter Niks (visueel-ruimtelijk).

 

Meld je aan

 

Datum en tijd

Maandag 4 november 2019
Inloop vanaf 12 uur
Start inhoudelijke deel 12:30 uur
Afronding inhoudelijke deel 17:00 uur
Aansluitend borrel.

Locatie

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg.