Het bestuur van IAF Nederland nodigt je van harte uit voor de ALV van 26 maart 2018

We hebben een mooie huiselijke locatie gevonden in het hartje van Amersfoort. De noodzakelijke onderwerpen brengen we weer terug tot de essentie, waardoor we de bijeenkomst (ook) kunnen gebruiken om energie op te doen. We hopen je te inspireren met een aantal playful werkvormen, die je zelf later ook kunt gebruiken tijdens je sessies.

Bij spelen horen ook spelregels:

  • Wij versturen de stukken voor de ALV uiterlijk 12 maart 2018.
  • We zien graag dat iedereen de stukken voor de bijeenkomst heeft gelezen. Tijdens de ALV wordt er geen tijd besteed aan het lezen van de stukken. Vragen over de ‘hamerstukken, zoals financieel jaarverslag, jaarverslag secretaris kun je bij aanvang op flip-over vellen schrijven. Deze worden dan beantwoord.

Aanmelden voor de ALV is noodzakelijk

Voor de kok is het essentieel te weten voor hoeveel personen hij moet koken. Om die reden vragen we je om uiterlijk vrijdag 19 maart via onderstaand formulier door te geven of aan- of afwezig bent.

Ben je helaas niet aanwezig en wil je toch de deelnemers aan de vergadering over één of meer van de agendapunten iets meegeven? Stuur dan een mail met je opmerkingen naar secretaris@iaf-nederland.nl. Hij zorgt voor het delen van de opmerking(en).

We rekenen op een grote opkomst.

Datum en tijden

26 maart 2018
Inloop vanaf 16:30 uur
Start programma 17:00 uur
Eind programma 21:00 uur

Locatie

De Stille Wateren
Bloemendalsestraat 27
3811 EP Amersfoort

Parkeren

Parkeergelegenheid in de parkeergarage van de Flint (5 min. lopen) of in de omgeving van de Van Almondestraat (10 min. lopen.).

Openbaar vervoer

Met openbaar vervoer ongeveer 15 min. lopen vanaf Amersfoort Centraal station.

Aanmeldformulier ALV 26 maart 2018
Bezig met versturen