Op 12 maart is de uitnodiging voor de ALV aan alle leden en vrienden verzonden. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een mail naar secretaris@iaf-nederland.nl.

Hoe energiek en playful zijn wij, facilitators, zélf als we met z’n allen in een hok worden gestopt en we toch een paar zeer belangrijke onderwerpen dienen te bespreken?

 

We nodigen je van harte uit om er samen een ‘Playful ALV’, maar ook een succesvolle ALV van te maken.
We hebben voor een bijzondere locatie gezorgd en we de noodzakelijke onderwerpen terug tot de essentie, teruggebracht waardoor we de bijeenkomst (ook) kunnen gebruiken om energie op te doen. We hopen je te inspireren met een aantal playful werkvormen, die je zelf later ook kunt gebruiken tijdens je sessies.

Bij spelen horen ook spelregels: één ervan is dat we graag zien dat iedereen de stukken voor de bijeenkomst heeft gelezen. Tijdens de ALV wordt er geen tijd besteed aan het lezen van de stukken. Vragen over de ‘hamerstukken, zoals financieel jaarverslag, jaarverslag secretaris kun je bij aanvang op flip-over vellen schrijven. Deze worden dan beantwoord.


Aanmelden voor de ALV is noodzakelijk

Voor de kok is het essentieel te weten voor hoeveel personen hij moet koken. Om die reden vragen we je om uiterlijk vrijdag 24 maart via een mail naar secretaris@iaf-nederland.nl door te geven of je komt of niet. De maaltijd is vegetarisch.

Ben je helaas niet aanwezig en wil je toch de deelnemers aan de vergadering over één of meer van de agendapunten iets meegeven? Zet je opmerking dan gelijk in deze mail. We zorgen dan voor het delen van deze opmerking.

Maar eigenlijk rekenen we er op dat bijna alle leden er zijn.

 

 

Datum en tijden
27 maart 2017
Inloop vanaf 16:00
Start programma 16:30
Eind programma 20:30

Locatie
Koetshuis in het Belmontearboretum
Generaal Foulkesweg 94A
6703 DS Wageningen

Parkeren:

Parkeren BUITEN het Arboretum park in de parkeervakken aan de Generaal Foulkesweg. De ingang tot het park is iets bergopwaarts t.o.v. de kruising tussen de Generaal Foulkesweg en de Boeslaan. Ga na de ingang direct links het pad op. Na ca. 50 m is het koetshuis.

Openbaar vervoer:

Plan zelf je route via ov9292. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn ‘Arboretumlaan’, ‘Wageningse Berg’ of ‘Diedenweg’