Op 6 november heeft IAF Nederland voor het eerst een reprise van de
jaarlijkse zomerconferentie gehouden. Er is meteen veel belangstelling voor de Reprise. De limiet van 50 deelnemers werd dan ook makkelijk gehaald. Het is ook voor het eerst dat een IAF evenement van van deze omvang buiten een van de reguliere congreslocaties gehouden is. De Reprise werd gastvrij ontvangen  in het schitterende bedrijfspand van Infram in Maarn.IMG_0354
De vijftig deelnemers hebben deelgenomen deel aan twee inspirerende workshops op het gebied van faciliteren: een workshop over professionele integriteit door Arjan van Bommel en een intervisie workshop door Bastiaan du Pré. Tijdens een intermezzo van anderhalf uur begeleidde Frank Little een open space waarbij de deelnemers een eigen thema konden inbrengen. Buiten werd door een aantal mensen gereflecteerd op een eigen vraag het labyrint o.l.v. Eric op ten Berg. Na een zeer smakelijk en rijk voorzien Indisch buffet werd de Reprise afgesloten door twee workshops uit de hoek van Visueel Faciliteren: De visuele dialoog door Bas Bakker en Visueel faciliteren door Frank Los.

De deelnemers zijn unaniem van mening dat het een zeer succesvolle bijeenkomst is geweest. Volgend jaar voor herhaling vatbaar.