Heb je dat ook wel eens gemerkt dat als je een werkvorm anders inzet het ook een ander effect heeft? Ik gebruikte ook vaak een werkvorm op dezelfde manier, maar ik ontdekte dat je metdezelfde werkvorm heel verschillende effecten kunt krijgen op de groep. Daarom gaan we deze
middag eens gebruiken om een werkvorm binnenste buiten te keren. Wat is het effect als we het op een andere manier gebruiken? Op hoeveel manieren kunnen we een simpele werkvorm gebruiken?

De werkvorm die we gaan doen is de Line up. De werkvorm is simpel: Stel een vraag aan de deelnemers en vraag hen op een lijn te gaan staan. De vraag kan simpel zijn: Hoever heb je moeten reizen? tot complex: Wat vindt je van de ambitie van het team? Kortom: Tijd om je te laten inspireren op deze meet up.

Gepresenteerd door Keesjan Kleef, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.
Zowel leden als niet-leden van IAF zijn welkom. Toegang is gratis
Registratie via Meetup is noodzakelijk. Breng een ID-kaart (of pas, rijbewijs) mee om toegang te krijgen tot het gebouw!

Er is geen parkeergelegenheid bij RVO; parkeren evt bij de parking van het Jaarbeurs ernaast. Makkelijk te bereiken per openbaar vervoer (Station Utrecht Centraal, uitgang Jaarbeursplein; steek het plein over)

N.B. Aangepaste tijden: 17:00-19:00